CIO Dag 2020

Op 4 en 5 maart heb ik een reportage mogen maken van de voorbereidingen en uitvoering van de CIO Dag 2020 in de Fokker Terminal in Den Haag.

Het was een evenement waar circa 300 mensen bij aanwezig waren.
Na binnenkomst en registratie kon men gezamenlijk lunchen, netwerken en informatie vergaren over specifieke onderwerpen. Daarna volgde een plenaire sessie in de grote zaal met enkele sprekers, gevolgd door workshops in kleinere zalen. Afsluitend een wrap-up met highlights en een borrel op het netwerkplein.

De Fokker Terminal is op zich al een mooie plek voor een fotograaf (urban/industrieel). Het evenement was een hele uitdaging vanwege de wisselende setting en lichtomstandigheden. Daar komt bij dat je je als fotograaf ook zo onopvallend mogelijk door de ruimte voort wil bewegen. Door de omstandigheden was nabewerking van de foto’s (Lightroom / Photoshop) wel noodzakelijk. Uiteindelijk heb ik circa 200 foto’s beschikbaar gesteld aan verschillende doelgroepen via afgesloten pagina’s op mijn Flickr site.

Als extraatje heb ik een fotoboek samengesteld, dat ter inzage in ‘de huiskamer’ van de opdrachtgever ligt, om nog eens rustig na te kunnen genieten onder het motto: ‘Gelukkig hebben we de foto’s nog’ …